Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Jabłka w karmelu

Jabłka w karmelu to łatwy i szybki w przygotowaniu deser, który zasmakuje zarówno dzieciom, jak i dorosłym.

Do jego przygotowania potrzebujemy: jabłka - 6 szt., wodę - 200 ml, cukier - 500 g i pistacje.

Paweł Małecki & Kuchnia Lidla prezentuje niezawodny sposób na wyczarowanie tego pysznego i efektownego deseru:

komentarze (0):

dodaj komentarz

Tego artykułu jeszcze nikt nie komentował. Bądź pierwszym, który dodał komentarz!

Dodaj komentarz

Czytaj także

Polskie jabłka Gloster w Selgros

Od dziś – 25 kwietnia do 8 maja w sieci Selgros Cash&Carry polskie jabłka odmiany...

Jabłka oczyszczają wątrobę

Przewlekłe stany zapalne wątroby związane z niewłaściwą dietą i niezdrowym trybem...

Świadomie z Jabłkiem Grójeckim !

Stowarzyszenie Sady Grójeckie po raz kolejny przeprowadzi warsztaty edukacyjne w szkołach...

Zdrowe ciasteczka owsiane z jabłkami

Lekkie, pyszne ciasteczka owsiane z jabłkiem. Zdrowsza alternatywa do kawy zamiast czekolady....

Jadalne opakowania i naczynia z jabłek

Naukowcy z Samara Polytech opracowali jednorazowe jadalne naczynia, zastąpili polimery i...

Jabłko w cieście francuskim

Jabłko w cieście francuskim to bardzo smaczny, prosty i szybki deser. Do jego przygotowania...

Najnowsze komentarze

#dobrejabłka z dowozem do...
Korzystam z usług jabłkowozu jestem bardzo...
instagram