Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Jabłka w karmelu

Jabłka w karmelu to łatwy i szybki w przygotowaniu deser, który zasmakuje zarówno dzieciom, jak i dorosłym.

Do jego przygotowania potrzebujemy: jabłka - 6 szt., wodę - 200 ml, cukier - 500 g i pistacje.

Paweł Małecki & Kuchnia Lidla prezentuje niezawodny sposób na wyczarowanie tego pysznego i efektownego deseru:

komentarze (0):

dodaj komentarz

Tego artykułu jeszcze nikt nie komentował. Bądź pierwszym, który dodał komentarz!

Dodaj komentarz

Czytaj także

Po ile jabłka w eTesco ?

Przeglądając oferty sieci handlowych nie da się nie zauważyć dużej gamy odmian polskich...

Racuchy z jabłkami

Następnie myjemy jabłka, obieramy i kroimy w cienkie półplastry. Gdy ciasto wyrośnie,...

Papierówki kiszone z miodem

Papierówki kiszone z miodem i przyprawami korzennymi to doskonały dodatek do pieczonego lub...

Jabłka zmniejszają reumatyczny ból stawów

Systematyczne jedzenie tartych kwaśnych jabłek zmniejsza reumatyczny ból stawów. Związek...

Polskie jabłka w Kaufland

Od 11 do 17 lipca Kaufland oferuje polskie jabłka odmiany Szampion, Jonagold i Ligol w...

Babeczki z jabłkami w kształcie róż

Babeczki z nadzieniem jabłkowym w kształcie efektownych róż to doskonały deser zarówno...

Najnowsze komentarze

Oczyszczająca dieta jabłkowa
Ciekawe czy to naprawdę działa
Jedz jabłka, będziesz...
Polecam apke Skanerka do sprawdzenia składu...
#dobrejabłka z Jabłkowozu
Korzystam z usług jabłkowozu jestem bardzo...
instagram