Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Jabłka z rodzynkami

Jak zamknąć smak lata i jesieni? Najlepiej w słoiczku! Jabłka z rodzynkami w środku zimy możemy wykorzystać jako nadzienie do ciast!

Paweł Małecki - Przepisy Kuchni Lidla prezentuje jak przygotować jabłka z rodzynkami:

Do ich przygotowania potrzebujemy:

  • gruszki – 1,5 kg
  • jabłka – 1,5 kg
  • rodzynki – 100 g
  • cytryna – 1 szt.
  • cukier – 500 g

 

źródło: KuchniaLidla.pl / foto: kuchnialidla.pl 

komentarze (0):

dodaj komentarz

Tego artykułu jeszcze nikt nie komentował. Bądź pierwszym, który dodał komentarz!

Dodaj komentarz

Czytaj także

Jabłka obniżają cholesterol

Dwa jabłka dziennie istotnie obniżają ryzyko nadmiaru tzw. „złego cholesterolu" LDL....

Tarta z musem jabłkowym

Jabłka myjemy, przekrawamy na pół i usuwamy gniazda nasienne. Kroimy jabłka w cienkie...

Modne torebki z jabłek !

Skóra z jabłek produkowana jest z resztek jabłka - czyli nasion, rdzeni oraz skórki,...

Czy jesteś locavore?

Locavore – trend, który szturmem zdobył Amerykę, odważnie wkracza do Polski. Do mody na...

Jabłkowy bezglutenowy mus z pomarańczami

Smakowity mus z jabłek i pomarańczy znajdzie zastosowanie w wielu przepisach – do...

Zupa jabłkowa z chrzanem

Rozgrzewająca zupa jabłkowa z chrzanem. Zupa ta jest nie tylko bardzo smaczna, ale także...

Najnowsze komentarze

Szampion, Idared i...
drodzy panowie, szukam jabłek na eksport w...
#dobrejabłka od Zawieja SAD
Miałam okazje posmakować jabłek od...
Zupa krem z jabłek
... profanacja! 3 - 4 jabłka obrać,...
Oczyszczająca dieta jabłkowa
Ciekawe czy to naprawdę działa
Jedz jabłka, będziesz...
Polecam apke Skanerka do sprawdzenia składu...
#dobrejabłka z Jabłkowozu
Korzystam z usług jabłkowozu jestem bardzo...
instagram