O tym, dlaczego pałac w Małej Wsi koło Grójca tak jest ważny w historii polskiego sadownictwa, co dziś w tym zabytku się mieści i jakie skarby kulinarne można wyczarować z grójeckich jabłek – prezentuje Robert Makłowicz.
- źródło: Robert Makłowicz
O tym, dlaczego pałac w Małej Wsi koło Grójca tak jest ważny w historii polskiego sadownictwa, co dziś w tym zabytku się mieści i jakie skarby kulinarne można wyczarować z grójeckich jabłek – prezentuje Robert Makłowicz.
Tego artykułu jeszcze nikt nie komentował. Bądź pierwszym, który dodał komentarz!
Od 21 stycznia 2021 roku w ofercie Ryneczku Lidla znajdziemy polskie jabłka odmiany Idared i...
Herbata z trawą cytrynową i plastrem jabłka rozgrzeje nas w chłodne wieczory. Herbatę...
Jabłka pieczone z musem to pyszny, łatwy i niskokaloryczny deser. Do przygotowania jabłek...
“Jedz jedno jabłko dziennie, a lekarz nie będzie ci potrzebny” – twórca tego...
PUDER JABŁKOWY BIO to sproszkowane liofilizowane jabłka z polskich sadów. Liofilizacja jest...
Kulki mocy" - zdrowe i pyszne. To wartościowa przekąska zamiast słodyczy. Syn Magdy Gessler...
Masło jabłkowe to długo gotowane jabłka z dodatkami - bez grama tłuszczu. Do ich...
Według brytyjskiego powiedzenia - jedzenie jednego jabłka dziennie uchroni nas przed...
Jak zamknąć smak lata i jesieni? Najlepiej w słoiczku! Jabłka z rodzynkami w środku zimy...
Najnowsze komentarze