Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Sok „Samo Jabłko” z dostawą do domu

„Samo Jabłko” to firma rodzinna, która od trzech pokoleń zajmuje się uprawą sadów jabłoniowych na terenie nadbużańskiego Podlasia.

Chęć ciągłego rozwoju oraz podążanie za dynamicznie zmieniającym się rynkiem i potrzebami Klientów zaowocowały produkcją soku tłoczonego „Samo Jabłko”.

Do produkcji soków firma używa wyłącznie zdrowych i dojrzałych jabłek, takich jakie każdy zjadłby z przyjemnością. Sezonowo produkuje także soki z dodatkiem innych owoców i warzyw, które również pochodzą z lokalnych gospodarstw.

Firmie „Samo Jabłko” bliska jest idea jak najkrótszego łańcucha dostaw, ceni sobie bezpośredni kontakt z konsumentami soku. Z tego względu działa głównie na rynku lokalnym.

Sok „Samo Jabłko” dostępny jest w butelkach (300 ml) oraz kartonach (bag in box) – 3 lub 5 litrów.

Dostępne smaki soków „Samo Jabłko”:

  • Jabłko - Gruszka
  • Jabłko - Czarna Porzeczka
  • Jabłko - Czerwona Porzeczka
  • Jabłko - Truskawka
  • Jabłko - Aronia
  • Jabłko - Malina
  • Jabłko - Burak
  • Jabłko - Marchew
  • Jabłko - Pietruszka
  • Jabłko - Seler
  • Jabłko - Dynia
  • Jabłko - Rabarbar
  • Jabłko - Cynamon
  • Jabłko - Mięta
  • Jabłko - Imbir

 

Soki „Samo Jabłko” można zamówić za pośrednictwem sklepu internetowego www.zakamarek-klimczyce.pl. Dostawy realizowane są bezpośrednio przez firmę na terenie:

  • Warszawy (po drodze Siedlce, Mińsk Mazowiecki, Węgrów i Sokołów Podlaski)
  • Białegostoku (po drodze Bielsk Podlaski, Hajnówka, Białowieża, Ciechanowiec)


W innych kierunkach istnieje możliwość dostawy soków poprzez firmy kurierskie, z którymi firma współpracuje.

Soki można również zakupić bezpośrednio w gospodarstwie (Klimczyce-Kolonia 11, 08-220 Sarnaki) oraz w lokalnych sklepach, kawiarniach i restauracjach – spis dostępny tutaj >>>


„Samo Jabłko” zachowuje świeżość do trzech tygodni (przechowywane w lodówce) lub do 10 dni (przechowywane w temperaturze pokojowej). Trwałość taką uzyskujemy dzięki:

  • Łagodnej pasteryzacji, która pozwala również na zachowanie cennych wartości odżywczych
  • Systemowi opakowań BAG IN BOX (worek w kartonie) – kranik w worku nie pozwala na dostęp powietrza do środka, a karton utrzymuje worek w takiej pozycji, aby kranik był zawsze zalany sokiem
  • Odpowiedniemu, stopniowemu chłodzeniu soków oraz przechowywaniu ich w komorze z kontrolowaną temperaturą.

źródło: samojablko.pl

 

komentarze (0):

dodaj komentarz

Tego artykułu jeszcze nikt nie komentował. Bądź pierwszym, który dodał komentarz!

Dodaj komentarz

Czytaj także

Smoothie z jabłkiem, grapefruitem i jarmużem

W Biedronce od 24 do 30 czerwca przy zakupie polskich jabłek odmiany Golden Delicious,...

Mini szarlotka bez cukru

Mini szarlotka bez cukru i bez masła, a w zamian mnóstwo błonnika, witamin, minerałów...

Ryneczek Lidla: BIO jabłka

Od 21 do 22 czerwca 2019 r. Ryneczek Lidla oferuje BIO jabłka za 2,99 zł/opak. Bez...

Akcja „Jabłko czy cytryna?”

Dziś (19.06) rozpoczęły się wakacje. Z tej okazji gnieźnieńska drogówka w dwóch...

Konsument oczekuje naturalnego składu

Poszukiwanie produktów o prozdrowotnych właściwościach jest jednym z najważniejszych...

Smoothie jabłkowo-bazyliowe

Smoothie z jabłkami może wnieść w nasze codzienne życie wiele wartości wspomagających...

Najnowsze komentarze

Oczyszczająca dieta jabłkowa
Ciekawe czy to naprawdę działa
Jedz jabłka, będziesz...
Polecam apke Skanerka do sprawdzenia składu...
#dobrejabłka z Jabłkowozu
Korzystam z usług jabłkowozu jestem bardzo...
instagram